Kolf Huren

Welkom bij Borstvoeding Waterland, dé specialist in borstvoeding ondersteuning en kolven in de regio Edam, Volendam, Monnickendam, Broek in Waterland, Marken, Oosthuizen, Ilpendam, Middelie,  Purmerend en Hoorn


Borstvoeding geven is een belangrijke en persoonlijke keuze voor ouders, en Borstvoeding Waterland staat klaar om je te voorzien van de beste hulpmiddelen en ondersteuning om jouw borstvoedingsreis zo succesvol en comfortabel mogelijk te maken.

Het algemene advies is om dubbelzijdig te kolven, omdat dit de hormonen stimuleert die verantwoordelijk zijn voor het op gang komen van de borstvoeding en het verhogen van de moedermelkproductie. Dit maakt het kolven gemakkelijker en bevordert een snellere toename van de moedermelkproductie.
Bij het huren van een kolf bij Borstvoeding Waterland, ontvang je een bijbehorende dubbelzijdige afkolfset. Deze set is persoonlijk en moet apart aangeschaft worden.
In overleg kan ook een enkelzijdige afkolfset worden geleverd.

Onze flexibele huuropties stellen je in staat om op elk moment, zeven dagen per week, een borstkolf te huren. Of je nu een kolf nodig hebt voor enkele dagen of voor een paar weken.
De kolven zijn professioneel, gebruiksvriendelijk en hygiënisch, zodat je met vertrouwen kunt kolven en je kostbare moedermelk kunt opvangen.

Als je vragen hebt over het huren van een borstkolf of als je advies nodig hebt over borstvoeding, neem contact op.
Ik streef ernaar om jou als lactatiekundige de beste ondersteuning te bieden, zodat jij kunt genieten van een succesvolle en vreugdevolle borstvoedingservaring.

Huurvoorwaarden

1. Aanbetaling: Cliënten van Verloskundigen en Kraamzorg Waterland Oost zijn niet verplicht een aanbetaling te doen voor de huur van de kolf. Voor andere cliënten geldt een eigen bijdrage van €50,00.

2. Huurprijs: De huurprijs bedraagt €17,50 per week, exclusief de kosten voor de aanschaf van een kolfset in verband met persoonlijke hygiëne.

3. Huurperiode: De kolf kan maximaal voor een periode van 1 maand gehuurd worden. Indien verlenging noodzakelijk is, dient dit alleen in overleg en met toestemming van Marjan Muhren, lactatiekundige IBCLC Borstvoeding Waterland, plaats te vinden.

4. Inlevering: Inlevering kan op alle dagen plaatsvinden na telefonisch overleg.

5. Facturering: Na inlevering bij Verloskundigen Waterland Oost/Borstvoeding Waterland zal de factuur per e-mail worden verzonden.

6. Staat van de kolf: De kolf dient bij inlevering compleet, onbeschadigd en schoon te zijn. Eventuele kosten als gevolg van schade of ontbrekende onderdelen zullen aan de huurder worden doorberekend.

7. Teruggeefplicht: De huurder is verplicht de kolf terug te geven na afloop van de huurperiode.

8. Onderhuur: Onderverhuur van de kolf is niet toegestaan.

9. Aansprakelijkheid: De huurder is aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of schade aan het kolfapparaat en dient dit onmiddellijk te melden aan Verloskundigen Waterland Oost/Borstvoeding Waterland gedurende de huurperiode. Bij diefstal zal te allen tijde aangifte worden gedaan bij de politie. Verloskundigen Waterland Oost/Borstvoeding Waterland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die door de klant is geleden als gevolg van het gebruik van de kolf.


Let op: De sets die in het ziekenhuis worden gebruikt, zijn niet geschikt om langer dan 24 uur te worden gebruikt. De bijgeleverde slangetjes verliezen na verloop van tijd hun functionaliteit, waardoor de kolf niet optimaal zal werken.


Er zijn mogelijkheden voor het huren van andere beschikbare (test)kolven. Indien je meer informatie hierover wenst, raden we aan om telefonisch of via de app contact op te nemen. Op die manier kan ik je het beste informeren over de specifieke opties en voorwaarden.


Borstvoeding Waterland|info

Kolven, hoe werkt het?