Retourvoorwaarden / bedenktijd
U kunt uw bestelling ten alle tijden annuleren en/of retourneren zonder opgave van reden. U kunt dit regelen door het formulier in te vullen die meegestuurd is met de factuur en/of met de bestelling is meegestuurd. U heeft tot 14 dagen om uw bestelling te annuleren en dan nog eens 14 dagen na ontvangst om het te retourneren. Als de geretourneerde producten ons in ongeopende, ongeschonden en originele verpakking bereiken, krijgt u uw geld terug binnen 14 dagen teruggestort (inclusief mogelijke verzendkosten). Echter de verzendkosten van het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. Producten die niet voldoen aan het bovenstaande zullen wij niet accepteren. Deze artikelen blijven uw eigendom. In dat geval sturen wij de artikelen terug en brengen de gemaakte kosten in rekening. Voor ongefrankeerde retourzendingen, zullen wij de kosten inhouden op het aankoopbedrag dat wij u terugbetalen voor retour gestuurde producten.
Borstkolven, borstschilden, artikelen die op de blote huid gebruikt worden, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht in verband met hygiëne tenzij de verpakking ongeopend is.
Wij storten u geld indien u daar recht op heeft retour binnen 14 dagen na retourontvangst mits voldaan aan de retourvoorwaarden.

Print Friendly, PDF & Email