De wederpartij is verplicht de overeengekomen prijs te voldoen.

Prijzen zijn vermeld in euro’s inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Betalingsmogelijkheden:

  • Voor uit betalen. U maakt zelf het verschuldigde bedrag over op Bankrekening NL47RABO0110247566 t.n.v. Zwangerschapswinkel te Volendam. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling.
  • IDEAL. In het betaalproces wordt u doorgeschakeld naar Mollie. Na betaling ontvangt u een email met bevestiging van de bestelling en verzenden wij uw bestelling.
  • Contant betalen. Na telefonisch overleg kunt u uw bestelling afhalen op Heideweg 1b te Volendam. Bij afhalen betaalt u het verschuldigde bedrag contant of.
  • Tikkie. Na telefonisch overleg kunt u uw bestelling afhalen op Heideweg 1b te Volendam. U ontvangt een Tikkie met het verschuldigde bedrag.

Leveringsvoorwaarden

Wij streven ernaar uw bestelling z.s.m. te leveren. Indien op voorraad is dit binnen 3 werkdagen en anders binnen 14 dagen, mits voldaan is aan de betalingsvoorwaarden. De bestelling wordt in principe verzonden met PostNL.
Het is ook mogelijk de bestelling na telefonisch overleg (06-26028506) op afspraak bij ons op te halen, in dat geval betaald u natuurlijk geen verzendkosten. U dient dit wel aan te geven bij uw bestelling.

Print Friendly, PDF & Email